Væg-Til-Væg såvel som Løse Tæpper, Hammelsvangs Erhvervsgulve ved Garant Århus Syd, har løsningen uanset type og størrelse.

Det er ikke løgn, når vi siger, at vores udvalg af tæpper er utrolig stort. Men synes du pludselig, at det virker uoverskueligt at finde det perfekte tæppematch til dit hjem, så frygt ej. Det er nemlig utrolig simpelt at vælge det, som passer ind i virksomheden eller den private boligindretning. Du skal blot vurdere, hvilke behov du egentlig har. Så starter vi på at indfri dem.

Det første step til et nyt tæppe:

Det første, du skal gøre, er at vurdere størrelsen på dit kommende tæppe. Ofte hænger det sammen med, hvilket rum der skal opfriskes med ny og varm stemning.

Væg til væg tæppet er eksempelvis meget populært i både soveværelse og stue. De fleste elsker at sætte de bare morgenfødder ned på noget lunt, så dynen ikke føles helt så langt væk. Det gælder i øvrigt for både store og små! Men det er måske især stuen, som du forbinder med et væg til væg-tæppe. Det er typisk, fordi det afgiver varme og stemning, som binder rammerne sammen i rummet. Synes du at væg til væg-tæppet lige er noget for dig, så kan du heldigvis vælge mellem et utal af farver. Her skal du blot vurdere, hvad passer til dine møbler.

Hvis det ikke er væg til væg tæppet, som passer ind i dit hjem, så har vi om muligt endnu flere løsninger, når du vælger det løse tæppe. Her kan du både få det større tæppe til under spisebordet, som kan skabe en rød tråd. Tæppet er ofte en perfekt løsning til køkkenalrummet, hvor ét lokale skal have mange funktioner. Her hjælper tæppet til at opdele, mens det skaber samhørighed til resten af boligindretningen. Mange vælger både tæppe under sofa- og spisebordet.

Hvis tæppet skal være endnu mindre, så er der rig mulighed for at give det en mere central plads i hjemmet. Vores kelim- eller luvtæppe er meget populært til en mere central plads i hjemmet, hvor det komplimentere møblerne i nærheden. Har du et mere moderne hjem, så er dette en klar løsning til dig! Her har du også mulighed for at friske entreen op med de aflange tæpper, som både gør sig bemærket her eller foran reoler og kommoder. Det giver stor opmærksomhed til boligindretningen, derfor fås tæpperne i utallige mønstre og farver.

Det er vigtigt for os, at du ikke behøver at gå på kompromis med det ønskede design.

Opnå bedre akustik i hjemmet:
Når du har valgt det perfekte tæppe til dit hjem, så vil vi blot fortælle, at det ikke kun er hygge og stemning, som du skaber. Vores tæpper er nemlig designet til dit hjem både i udseende og funktion. Du vil derfor hurtigt opleve, at akustikken bliver langt bedre i det rum, hvor du lægger et tæppe. For udover at fjerne en masse efterklang fra rummet, så vil du mærke, at alt bliver lyddæmpet. Det er den ekstra funktion, som et tæppe kan skabe i dit hjem.
For hverdagen er støjfyldt, uanset hvor rolig den er. Det larmer, når børnene leger, stolen trækkes ud, og vaskemaskinen sættes over. Ingen af lydene kan undværes, men de kan dæmpes betydeligt, når du vælger et gulvtæppe i hjemmet. Du vil især opleve fordelen, hvis dit hjem har højt til loftet eller store glasflader. Her vil akustikken blive mere behagelig, uden du behøver at gå på kompromis et eneste sted.

Vi håber, at det har hjulpet dig et skridt eller to nærmere din beslutning om et nyt tæppe til hjemmet. Ønsker du mere vejledning eller inspiration fra vores personale, så står vi altid klar ved Hammelsvangs Erhvervsgulve ved Garant Århus Syd – og kom gerne ind i butikken og lån en prøve med hjem.