Garant Århus Syd præsentere byens største udvalg i gulve:

Høj kvalitet på gulve – uanset valget:

Vi ved, at det er en stor beslutning, når dit nye gulv skal vælges. Der er mange overvejelser, og det er vigtigt at have alle muligheder oppe at vende. Et gulv er nemlig en permanent løsning til hjemmet, som du skal elske i mange år fremover. Derfor handler det om at vælge rigtigt første gang. Det er du sikker på at gøre, når du køber gulv hos os.

Her får du nemlig den allerbedste kvalitet, uanset hvilket gulv du investerer i. Et af vores nøglemærker er nemlig den høje kvalitet, så vi indkøber kun de bedste varer til vores kunder. Derfor skal du blot vurdere, hvilket udtryk og funktioner dit nye gulv skal have.

Århus største udvalg af trægulve finder du ved os:

Vi er meget stolte af vores udvalg af trægulve, da vi har specialiseret os nøjsomt inden for den kategori. Vi ved, at når et trægulv skal vælges, så er der mange faktorer på spil. Der skal både vælges tykkelse, træsorter og opbygning, men vigtigst af alt, så skal det stemme overens med stilen. Det er irrelevant at købe et flot gulv uden de rette funktioner, som passer til dit liv. Vores store udvalg gør det muligt for os at skaffe det perfekte match. Så skal du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, udseende eller træsort.

Vi har også uddannet vores butik, så de er eksperter i trægulve. Det giver dig den mest kompetente vejledning til den korrekte beslutning. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at stikke næsen forbi til en snak.

Designgulve med utallige funktioner:

Det er ikke kun vores trægulve, som vi er ekstra glade for. Vi har nemlig også specialiseret os i designgulve. Ordet dækker over de mange funktioner, som vi kan tilbyde i et smukt og kvalitetssikret gulv. Gulvene er alle kendetegnet ved, at der er brugt nye moderne materialer eller fremstillingsmetoder, som giver alle gulvene nogle unikke egenskaber. Du kan blandt andet vælge et akustikgulv, som er lyddæmpende. Det har en central kerne af kork i gulvet, som absorberer meget af lyden i lokalet. Det betyder, at trinstøj og andre uundgåelige lyde vil blive betydeligt reduceret. Vi har også mange laminat- og vinylgulve, som ligesom akustikgulvet har mange ekstra fordele men stadig et stærkt design.

Generelt har designgulvene mange fordele, som kan være en bedre løsning til dit hjem. Gulvene findes i utrolige mange designs, hvor rigtig mange har et naturligt udseende, som efterligner træ eller stens nuancer, mens andre er i friske og moderigtige farver.

 

Vi finder den bedste løsning til dig:

Vi har naturligvis også løsninger til både trapper og vådrum. Faktisk er der ikke mange ønsker til dit fremtidige gulv, som vi ikke kan opfylde. Det er nemlig essentielt for os, at du ikke går på kompromis. Vi håber derfor at se dig næste gang, at gulvet skal fornyes eller udskiftes, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig! Kom ind i butikken og se vores store showroom, eller kontakt os allerede nu pr. telefon eller e-mail.