Gulve

Laminatgulve

Et slidstærkt alternativ til trægulve er laminatgulvet.

Det er i dag nærmest umuligt at se forskel på et trægulv og så et laminatgulv. Sidstnævnte kan fås i et væld af udgaver, der imiterer såvel trægulve som fliser.

Oveni det kræver laminatgulve stort set ingen vedligeholdelse.

Når først gulvet er lagt, er der stort set ikke mere arbejde med det, og det gør det til et oplagt valg til erhvervsmarkedet.

Laminatgulve er lette at montere og utroligt holdbare, så selv efter mange års brug ser dit laminatgulv stadig smukt ud.

Pergo

Laminatgulve fra Pergo

Der findes almindelige laminatgulve – og så findes der Pergo. I 1977 opfandt Pergo laminatgulvet, og producenten viser fortsat vejen, når det gælder udvikling af udseende, holdbarhed og miljømæssige krav. Der er en rigtig god grund til at vælge Pergo, hvis man går benhårdt efter laminat-løsningen. Med den følger ekspertisen, erfaringen og garantien.

Fire vigtige grunde til at vælge et Pergo laminatgulv
• Innovativt design, mønstre og strukturer
• Lang holdbarhed
• Nem montering
• Godt valg for miljøet
Website: www.pergo.dk

BerryAlloc

Producenten BerryAlloc er særligt dygtig i fremstillingen af højtrykslaminat. Produktet udmærker sig ved stor styrke i udformningen, og det gør gulvet til et oplagt valg for virksomheder og forretninger, hvor der er et stort slid på gulvarealerne.

Højtrykslaminat er meget slagfast og kan modstå selv tunge ting, der bliver tabt, uden at der opstår mærker. Slidlaget beskytter mod ridser og pletter. Gulvets toplag og kerne er vandafvisende. Højtrykslaminatgulvet er udstyret med en kraftig låsemekanisme i aluminium, der sikrer, at gulvet ligger solidt fast. Det er nemt at vedligeholde, og så er det fremstillet med et lydabsorberende underlag, der dæmper lyden fra fodtrin markant.

Website: www.berryalloc.com/dk

Har du brug for hjælp?

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du kan vælge at ringe til os allerede nu 86 28 13 44 – du kan også finde kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere via linket nedenfor og sende en mail til en af os, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt