Gulve

Vi indkøber og leverer gulve via landets største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer dig markedets bedste priser og det absolut største udvalg inden for gulvløsninger.

Trægulve har altid været et af danskeres foretrukne gulvvalg, og trægulve går aldrig af mode.

Garant Århus Syd tilbyder ved Hammelsvangs Erhvervsgulve Danmarks bredeste udvalg i alle typer af trægulve og trægulvstyper.

Vi i Hammelsvangs Århus hjælper dig:
Vi er leveringsdygtige inden for massive parket- og plankegulve samt alle andre øvrige massive gulvtyper, lamelgulve og meget mere. Vi leverer specialløsninger til prestigebyggerier, boligbyggerier samt private hjem – og er ikke bleg for at prøve noget nyt.

Den rigtige gulvløsning er altid individuel. Der skal bl.a. tages hensyn til belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør samt økonomiske ønsker. Heldigvis kan du tage os med på råd. Vi giver altid en uvildig vurdering af, hvilke løsninger og produkter, der egner sig bedst til netop dit konkrete projekt.

Vi står klar med egne fastansatte montører, der sikre dig et professionelt og korrekt udført arbejde.

Vi har over 50 års erfaring anses som en del af de førende inden for gulvbelægning uanset projektets størrelse.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

Når du kigger på trægulve, kan det virker meget uoverskueligt da udvalget er enormt og priserne variere meget.

Vi har hos Hammelsvangs Erhvervsgulve en serie ved navn Nordic Roots, som er meget egnet til det nordiske klima. Gulvene er velegnet til både erhvervsmæssig brug og som trægulvsbelægning i private hjem. Mærket Nordic Roots er udviklet af os selv på baggrund af mange års erfaring.

Nordic Roots er lavet til det nordiske klima og i serien findes et bredt udvalg af træsorter, trætyper og overflade behandlinger.

Vi hos Hammelsvangs Erhvervsgulve har et stort showroom i Hasselager, hvor vores fagudlærte personale kan guide dig videre i valget af: trægulvstype, træsort, overfladebehandling og efterfølgende vedligeholdelse.

Vi glæder os til dit besøg i vores butik Garant Aarhus Syd – Hasselager.

I menuen til venstre kan du få inspiration til de mange forskellige typer gulvbelægning, vi tilbyder.