Gulve

Find inspiration til dit nye gulv

Vi køber og leverer gulve via branchens største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer dig markedets bedste priser og det absolut største udvalg af gulvløsninger.
Typer

Find den rette type af gulv

Vi køber og leverer gulve via landets største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer dig markedets bedste priser, og det absolut største udvalg af gulvløsninger.

Den rigtige gulvløsning er altid individuel. Der skal bl.a. tages hensyn til belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør samt økonomiske ønsker. Heldigvis kan du tage os med på råd. Vi giver altid en uvildig vurdering af hvilke løsninger og produkter, der egner sig bedst til netop dit konkrete projekt.

Vi er meget bevidste om at udvælge vores leverandører nøje. Derfor vi kun sammen med producenter, som lever op til vores høje krav om kvalitet, service, garanti og leveringssikkerhed. Det er din garanti for en professionel løsning.

I oversigten nedenfor kan du få inspiration til de mange forskellige typer gulvbelægning, vi tilbyder.

Har du brug for hjælp?

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du kan vælge at ringe til os allerede nu 86 28 13 44 – du kan også finde kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere via linket nedenfor og sende en mail til en af os, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt