Nye farver til verdens mest miljøvenlige gulv

Nyheder

Nye farver til verdens mest miljøvenlige gulv

Forbo præsentere:
Nye farver til verdens mest miljøvenlige gulv

Forbo Flooring System præsentere 13 nye fristende farver, en superstærk overflade og et nyt klik-system, der gør det hurtigere og lettere at lægge gulvet. Fra i dag bliver det både sjovere, nemmere og smukkere at indrette med de mere og mere populære linoleumsgulve, der nu fås i hele 23 farver.

Nyd livet med et gulv, der både giver dig god samvittighed og chancen for at give din indretning et personligt touch med et skud farve- eller mønsterleg.
Du får det hele med den nye Marmoleum Click-kollektion fra Forbo, der nu lanceres med en række forbedringer:

13 nye farver, heriblandt to soft grå, en lækker petroleum og en douce grøn. I alt fås Marmoleum Click nu i 23 spændende farver.

• Et forbedret klik-system, så gulvet kan lægges væsentligt hurtigere end tidligere – ganske enkelt fordi det er nemmere. Lægger du gulvet selv, vil arbejdet altså være en del lettere at overskue. Hyrer du omvendt en håndværker til det, bliver prisen lavere pga. et mindre tidsforbrug.

• Et gulv skal kunne holde til noget. Det nye Marmoleum Click er så robust, at det er godkendt til at ligge i butikker, lobbyer og lign.

• Marmoleum Click fås nu i tre let håndtérbare formater: 30 x 30 cm (alle farver), 30 x 60 cm (alle de grå toner) samt tre nye trætoner i 90 x 30 cm. Alle kan kombineres, så det er bare at give fantasien frit spil, når dit gulv skal designes.

Indret med et miks af grønne nuancer
Gå efter et gulv med wauw-effekt for at give dit hvide køkken et personligt look. Kombinér med en iøjnefaldende vægfarve, der får de hvide flader til at træde ekstra tydeligt frem og matcher gulvet.

TIP Brug dine keramikfund som kunst på en enkel tallerkenrække. Mal den i en farve, der matcher fx gulvet for at skabe et flot helhedsindtryk og ‘samle’ din indretning.
TIP Find gamle træstole på loppemarkeder og lign. og mal dem i farver, der matcher dit gulv og dine vægge. På den måde kan du forholdsvis billigt lave en stor forandring i dit hjem.

Linoleumsgulv fra Forbo, Marmoleum Click, i farverne Rosemary Green (den grønne), Petrol (den mørke) og Orbit (den lyse).30 x 30 cm, vejl. udsalgspris 429 kr./kvm

Lad dig inspirerer og se mere på Forbo´s hjemmeside: Forbo hjemmeside

Eller kom ind og besøg din forhandler af Marmoleum Click i Århus ved Garant Århus Syd.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.