Arbejdstilsynet gav Hammelsvang Erhvervsgulve en Grøn Smiley

Nyheder

Arbejdstilsynet gav Hammelsvang Erhvervsgulve en Grøn Smiley

Arbejdstilsynet besøgte d. 9 juni 2016 uanmeldt Hammelsvang Erhvervsgulve. Konklusionen blev herefter en grøn smiley. Dette betyder at Hammelsvang Erhvervsgulve ikke har noget udestående med arbejdstilsynet. Den grønne smiley er dermed et signal til omverdenen om, at vi har orden på vores arbejdsmiljø.

Denne grønne smiley er gældende i 5 år.

Klik her for at se rapporten udfærdiget af arbejdstilsynet.

Har du brug for hjælp?

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du kan vælge at ringe til os allerede nu 86 28 13 44 – du kan også finde kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere via linket nedenfor og sende en mail til en af os, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt