Bomstærke trægulve er et hit

Nyheder

Bomstærke trægulve er et hit

Hos Garant Aarhus Syd oplever vi i stigende grad, at kunderne vælger alternative former for trægulve med helt nye egenskaber. Forklaringen er, at vores hjem skal være enkelt og robust i dagligdagen.

Når folk laver en så stor investering som et nyt gulv, skal det være en langtidsholdbar investering. Derfor har man de seneste år oplevet et boom i salget af gulve i utraditionelle materialer hos Garant. ”Vi oplever et voldsomt skred i, hvad danskerne ønsker af deres gulve. De mere utraditionelle trægulve er virkelig populære, fordi vores kunder vil have noget, der er praktisk og samtidig smukt,” fortæller butikschef Henrik Bendtsen fra Garant ved Hammelsvang Erhvervsgulve.

Et af de mest populære gulve hedder Meister Lindura. Det nye trægulv er testet som et af de stærkeste trægulve i verden med en Brinell-værdi på 10 – det højeste, et materiale kan opnå. Lindura er lavet af eg og lærk, som er blevet ’smeltet sammen’ med et mineral ved navn korund (som kun overgås i styrke af diamant). Teknologien bag Meister Lindura gør gulvet stærkere end noget andet trægulv i verden – samtidig med at det stadig er ligeså ægte og lækkert som et traditionelt trægulv. Oven i købet fås det som ekstra brede planker, der på grund af den særlige teknologi vil holde sig lige i årevis – modsat et klassisk trægulv, der med tiden vil slå sig, revne og danne de forhadte ’skidtrender’ mellem plankerne.

Lindura er lavet i Tyskland, og i landet syd for grænsen forstår de som bekendt at teste tingene grundigt. I løbet af syv måneder gik 63.000 personer over et testareal med Lindura, og på efter-billederne kan du næsten ikke se forskel på et spritnyt og det syv måneder gamle gulv.

Se videoen, hvor Lindura blev testet i syv måneder – og bliv overbevist om, at det virkelig ER et af verdens stærkeste trægulve. 

Fakta om Lindura

  • Fremstillet af en kombination af eg, lærk og mineralet korund, der smeltes sammen og forarbejdes ved højt tryk og høj temperatur. Brinell-værdi er et udtryk for, hvor hårdt et materiale er. Lindura ligger på omkring 10, og til sammenligning har fyr en værdi på 1,6, eg 3,4 og ask 4,1. Lindura er altså i en kategori helt for sig selv målt på styrke.
  • 20 års garanti.
  • Fås i 18 forskellige varianter.
  • Har voks i samlingerne, hvilket modvirker knirkende gulve.
  • Kan modsat massive fyrretræsplanker lægges direkte oven på fx betongulv eller andet plant gulv.
  • Meget velegnet til gulvvarme.
  • Fås helt op i bredder på 27 og 32 cm – men koster kun 1/3 af et traditionelt trægulv med samme plankebredde.
Har du brug for hjælp?

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du kan vælge at ringe til os allerede nu 86 28 13 44 – du kan også finde kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere via linket nedenfor og sende en mail til en af os, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt