Bedre indeklima med screens

Nyheder

Bedre indeklima med screens

I Danmark bygger vi huse med store vinduespartier for at få så meget lys ind som muligt. Solens stråler får dog hurtigt temperaturen i husene til at stige. Med en screen kan man lukke lyset ind og samtidig holde solens varme ude, så man undgår at komme hjem til et overophedet hus.

Danskerne elsker huse med store vinduer, hvor lyset bliver lukket ind i vores stuer. Solens stråler gør det dog hurtigt meget varmt i de moderne og højisolerede huse, og allerede i det tidlige forår kan varmegraderne indenfor blive skyhøje. Med en screen-løsning fra Hammelsvang Erhvervsgulve kan problemet løses. En screen er en form for udvendigt rullegardin, der effektivt bremser solens stråler med op til 90 %. Og det er vel at mærke samtidig med, at man bevarer lyset og udsynet, så man ikke føler sig lukket inde bag nedrullede gardiner.
– Når der skal vælges udvendig solafskærmning, tænker de fleste på markiser. Det er også en rigtig god løsning, hvis behovet er at få et skyggefuldt uderum. Ønsker man i stedet at bremse generende sollys og varme i at trænge ind i huset, er screens det rette valg. Vi ser derfor flere og flere kunder, der foretrækker screen-løsninger, fordi de sikrer et godt indeklima og effektivt sørger for, at man kan komme hjem til et tempereret hus, fortæller Jesper Rathcke fra Hammelsvang Erhvervsgulve. 

Individuelt design

Vores screen-løsninger er danskproducerede og udviklet til danske vejrforhold, og de er helt vedligeholdelsesfrie. De individuelle designs, mål og farver sikrer en diskret og flot løsning, der passer til det enkelte hus- og vinduesdesign.

– Når man skal have monteret en screen, har det naturligvis stor betydning, hvordan den tager sig ud på boligen. Derfor leverer vi altid en skræddersyet løsning, som er tilpasset det enkelte hjem. Mange vælger også at få deres screen-løsning leveret med motor, så den let kan betjenes via fjernbetjening, tablet eller smartphone efter behov, siger Jesper Rathcke. – Er man mere til den automatiske løsning, kan screenen naturligvis også leveres med sol- og vindautomatik, hvor screenen selv ruller ned alt efter vind og vejr.

Hør nærmere om screen-løsninger hos Hammelsvang Erhvervsgulve, Garant som ligeledes er en del af den landsdækkende kæde med gulve Tæpper & Gardiner.

8 gode grunde til at vælge screens fra Hammelsvang Erhvervsgulve, Garant.

1. Lys og sol på dine vilkår. Med screens kan du lukke lyset ind og holde solens stråler ude. 
2. Behold udsynet. Nyd udsigten, selvom du har rullet ned.
3. Bedre indeklima. Solens varmende stråler stoppes effektivt med op til 90 %.
4. Forlæng møblernes levetid. Screenen beskytter dine møbler mod at falme af solens stråler.
5. Diskret design, der passer til din bolig. Screenen tilpasses nemt hus- og vinduesdesign.
6. Valgfri styring. Styr din screen via smartphone, PC eller få automatisk sol- og vindstyring.
7. Driftsikker og testet teknik med 5 års garanti. Screenen er produceret til danske vejrforhold.
8. Kvalitet fra inderst til yderst. Screenen er brandsikker, vindstabil, brudfast og farveægte.
Kilde: Acrimo.dk

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.