Hammelsvangs lærlinge høster medaljer

Nyheder

Hammelsvangs lærlinge høster medaljer

Hammelsvang Erhvervsgulve har marts mdr. haft fornøjelsen at have udlært to af vore lærlinge nemlig Casper og Christian. Begge har i hele deres læreperiode været ved Hammelsvang Erhvervsgulve v/Garant Århus Syd.

Casper blev tildelt en sølvmedalje for udført svendestykke, hvilket er det højeste der kan opnås og Christian fik bronzemedalje, hvilket vi i Hammelsvang meget er stolte over.

Det er i øvrigt 3. sølvmedalje samt 3. bronzemedalje tildelt Hammelsvang Erhvervsgulve igennem tiderne.

At vores lærlinge er i stand til at høste medaljer, skyldes ikke alene flair, entusiasme samt godt håndværk, men også en stab af dedikerede svende, der kan lære fra sig.

VI er meget opmærksomme på, at vi altid har mellem 6-8 lærlinge. Alt dette administreres af vores lærlingeansvarlige Mikkel B. Kristensen, som flere gange om året inviterer lærlingene på middag, GO-Cart ture samt andre arrangementer – herunder DM i Skills -, som vi i øvrigt også har vundet 2 gange tidligere.  

Fremtiden for de unge:

Casper:
Casper tager en tur til USA med en kammerat, og skal efterfølgende starte i sin fars gulvlæggerfirma.

Christian:
Christian fortsætter i Hammelsvang som svend.

Har du brug for hjælp?

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du kan vælge at ringe til os allerede nu 86 28 13 44 – du kan også finde kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere via linket nedenfor og sende en mail til en af os, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt