Ny linoleum inspireret af naturen

Nyheder

Ny linoleum inspireret af naturen

”Creative by Nature” fra Gerflor lover banebrydende stor modstandsdygtighed, nemt vedligehold og giver, med ni designs og 159 farver utallige designmuligheder

Den nye udvidede serie af DLW Linoleum fra Gerflor®, åbner op for utallige muligheder i ethvert arkitekturprojekt, med sine ni designs og 159 farver inspireret af naturen. Med den innovative Neocare overfladebehandling, som sikre et godt indeklima og en bundsolid miljøprofil, ligner det en stærk spiller på linoleumsbanen.

”Creative by Nature” serien er inspireret af vind, hvide sandstrande med skummende azurblå bølger, klipper i forskellig glød, træ i irregulære former og brune og grønne farver, og ønsket har været at tilbyde en løsning med så store variationer, at der er designs der dækker alle
udfordringer. 

Neocare ™ overfladebehandling

Den nye linoleums-overfladebehandling kommer med løfter om høj performance. Den er udviklet på baggrund årtiers forskning især inden for excimer-overfladeteknologi.

– Grundige test har demonstreret 25 pct. større modstandsdygtighed mod mikroridser sammenlignet med konventionelle overflader, og selv hvis gulvet skulle få ridser kan de nemt fjernes, lyder det fra Gerflor.

Yderligere egenskaber som bemærkelsesværdig smudsafvisning og modstandsdygtighed mod kemikalier og desinfektionsmidler gør Gerflors Neocare oveflade til en oplagt løsning til områder med meget trafik såsom skoler, institutioner, kontorer, sportsfaciliteter og sygehuse.
Specielt bør fremhæves modstadsdygtigheder overfor håndsprit. 

Lave emissioner – godt indeklima

Creative by Nature-kollektionen har særligt lave VOC-emissioner, TVOC er mindre end 10 μg / kbm efter 28 dage, hvilket garanterer enestående indeklima og er baggrunden for at kollektionen har fået miljømærkerne Blue Angel, M1, Floorscore indoor air quality certificering
og det nordiske svanemærke.

Miljø og genanvendelse

Ethvert nyt produkt der sendes på gaden i disse år må granskes på sine miljøparametre, og også her står Creative by Nature stærkt med en cradle-to-cradle sølvcertificering. Men skrappe miljøkrav er allerede blevet integreret i flere årtier af Gerflor, i form af produktlinjer baseret på genbrugte og genanvendelige materialer, og programmer for indsamling og bearbejdning af gamle gulvmaterialer.

Fakta

Om Gerflor Siden 1937 har den franske koncern Gerflor designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige gulve og vægbeklædninger til professionelle og private kunder. Med 4.200 ansatte, 12 fabrikker og fem forsknings- og udviklingscentre tilbyder Gerflor sine kunder moderne, innovative og miljøvenlige løsninger i over 100 lande.
Har du brug for hjælp?

Vi er altid til at komme i kontakt med

Du kan vælge at ringe til os allerede nu 86 28 13 44 – du kan også finde kontaktoplysninger på alle vores medarbejdere via linket nedenfor og sende en mail til en af os, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt